Qsenz, GMB en Royal HaskoningDHV presenteren de 'Sliblijn van de Toekomst' op Aqua Nederland

Bezoek onze stands en win een rondleiding op RWZI Utrecht.  Aqua Nederland is uitgegroeid tot het toonaangevende moment voor de nationale (afval)watersector. Het biedt bezoekers toegang tot meer dan 300 exposanten met de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement, watertechnologie en rioolbeheer. Op 15, 16 en 17 maart presenteren Qsenz, GMB en Royal HaskoningDHV ‘de sliblijn van de toekomst’ op Aqua Nederland. Bent u er ook bij?
 

Bezoek alle drie onze stands (E.102, F.126 en D.204) en krijg een uitgebreid beeld van hoe een succesvolle samenwerking zorgt voor een optimaal functionerende slibbehandelingsinstallatie op de rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI) Utrecht. Op de zuivering realiseerden Qsenz, GMB en Royal HaskoningDHV, na anderhalf jaar samenwerken en experimenteren, een doorbraak in de sliblijn: een betrouwbare droge stof sensor in het centraatwater. De SOLISENZ-sensor heeft zich inmiddels bewezen op de RWZI en is een belangrijk onderdeel van de intelligente automatseringsoplossing Aquasuite MINE.

Nereda QSENZ.png

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder kunt u zich registreren voor uw beursticket. 

REGISTREER HIER!

Bezoek onze stands en ontvang een Golden ticket voor een rondleiding op de RWZI Utrecht! 

 

HOE?

  • Bezoek de stands van Qsenz (E.102),GMB (F.126) , en Royal HaskoningDHV (D.204) en kom meer te weten over onze succesvolle samenwerking op de RWZI Utrecht
  • Scan de QR-codes bij elke stand
  • Vul het formulier in en ontvang uw Golden ticket voor een rondleiding op de RWZI Utrecht

Houd er rekening mee dat het aantal tickets beperkt is. 

Datum: 15, 16, 17 maart 2022 

Locatie: Evenementenhal Gorinchem 

Qsenz: E.102

GMB: F.126 

Royal HaskoningDHV: D.204 (1e verdieping)

 

WILT U MEER WETEN?

Voor een nadere blik op hoe Royal HaskoningDHV, Qsenz, en GMB hebben samengewerkt om de sliblijn van de toekomst te creëren, bekijk dan onze video hieronder:

Sliblijn van de Toekomst QSENZ.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

solisenz_logo.png

 

 

 

 

 Terug naar nieuwsoverzicht